Dan före dopparedan

Imorgon är det alltså Julafton, helt sjukt vad tiden går fort. Jag är iaf upp i Vålådalen, och detta är flesta julen jag firar utan min familj, tråkigt men lite spännande, fast mest tråkigt förstås.

Idag har jag jobbat,dagens jobbaktiviterer såg väll typ ut så här: svara lite mejl, stå ute med atomics skidor så folk får prova lite prylar. Hålla i en skidlektion, in snabbt för möte, inför morgondagen, då jag ska jobba i baren under julafton. Kul 🙂 sedan snabbt ut och hålla i en till teknik lektion, efter det valla lite skidor.

Nu på eftermiddagen har jag åkte lite skidor varit ner på gymet en sväng.

 

Och imorgon kliver jag upp kl 05.30, en kille jag hade teknik lektion med idag, lurade med mig att tidigt imorgon köra ett boxningspass, då han håller på med detta. Det blir spännande 🙂 efter det ska jag ut och åka skidor. Innan jag ska göra mig iordning inför kvällens jobb i baren 🙂

på återseende 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *