Första Sverige cupen

Årets första cuphelg går till historien. 3 riktigt kassa lopp.

Det bästa jag presterade denna helg, det var i bowlinghallen.

IMG_1573

På fredagen kördes 15 km klassiskt, kroppen kändes okej, och jag fick tidigt i loppet höra att jag ledde, (av dem som hade passerat).  Dock så fick jag väldigt tidigt in i loppet ont i ryggen, något som jag bärt med mig sedan långloppen i Vålådalen helgen innan.

Jag blev hursomhelst tvungen att stå raklång i de flesta utförsbackarna, då jag inte kunde stå i fartställning, diagonalen gick inte heller så bra så fick ta det relativit lugnt där också.

Efter att Henrik sedan kört i kapp mig så kunde jag då ligga bakom honom i suget i utförsbackarna, då kunde jag stå hyfsat raklång. Och chilla lite med ryggen.

 

 

Lördagens sprint var jag desto mer taggat inför. Dock så har jag pågrund av ljumsken knappt kört några impulser senaste 2 månaderna.  Banan var väldigt lätt, men jag valde kvällen innan att jag skulle gå med festvalla, tankarna gick att om jag skulle gå med fästvalla i backarna så skulle jag va desto piggare när det sedan blev stakning.

Men så blev det inte, jag var för ivrig och spände mig och sprang mig sopstumm i dom 2 backarna. Så när det sedan blev stakning så hade jag knappt styrfart.

 

 

Söndagens lopp var 15 km skate masstart, ett lopp jag hade ställt in mig på att det skulle gå fort, men kroppen var helt slut redan från start, jag hade svårt att hänga med, och hade absolut noll tryck i ben och armar. Hängde med till Högsta punkten på banan, sedan blev det utför och jag kände av ryggen direkt, blev passerad av ca 20 st på 2 minuters utförskörningen, fick släppa klungan, och sagta ner på farten för att chilla med ryggen,  så efter att ha tagit det lugnt på varv 2, så länge jag ingen mening att kriga uppförsbackarna på varv 3 för att sedan inte kunna stå i fartställning… då jag åkte igenom med hög AI puls resten av loppet.

 

Just nu befinner jag mig i Sundsvall, där jag igår var på Birsta och handlade julklappar, på kvällen blev jag bjuden på middag hos Emil och Jennifer, även Jens var med, mycket gott och trevligt.

Idag körde jag lite hårdträning på gymmet med Emil, och efter det bjöd han på gårdagens goda middag😍

På eftermiddagen tog jag en löptur och nu sitter jag framför julgranen i Soffan och ser på tv.

Imorgon bär det av med tåg upp till våldåalen igen. ✌️️

 

På återseende

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *