Tävlingspremiären gjord

Förra veckan så körde jag min första tävling efter en längre tid som skadad och sjukdom.

Det blev ingen bra premiär, det va en kort masstart, en vurpa i början och och sen ha stressat upp mig från att ligga typ sist, till att typ ligga runt 5e platsen.  Där högg det till i ljumsken efter ganska precis 1 varv kört. (Den ljumsken som jag haft problem med en längre tid. Yes, 3 varv kvar nu då, började harva runt och försöka skatea, vidare utan att det skulle göra ont. Men fick av säkerhetsskäl staka de sista 2,5 varven.

 

Tävlingspemiär 2, var ett lång lopp på hemmaplan i Vålådalen, det gick faktiskt helt okej. Distansen var 43 km stakning 😉 inte min favorit, men tänkte att jag behöver ju tävla inför denna helgs cup tävlingar i Boden.

efter ca 8 km fick jag släppa den absoluta täten, det bildades snabbt en andra klunga, som sedan blev en tredje klunga, där låg jag, och vi växeldrog så gått vi kunde.  Efter en stark spurt så åkte jag in på 12e plats.  Har ändå en del positiva bitar från detta lopp dom jag tar med mig inför denna helgs Sverige cup.

Just nu är jag i järpen, har varit på polisstationen, och fixat ett nytt pass.  Och har varit på Apoteket och hämtat ut antiinflamstoriska tabletter.

Var till läkare förra veckan och fick ett recept på detta utskrivet.  Nästan vecka ska jag träffa sjukgymnast igen 🙂

Tidigt imorgon bör det av till Boden med Simon 🙂

Ha de gött!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *