Helt vanlig sjukdag

en helt vanlig sjukdag i Vålådalen:

vaknar kl 8, försöker somna om fram tills klockan är 9.30, käkar lite frukost, får i mig lite vitaminer, slår på en film och ligger kvar i sängen fram till 11.30, tar en varm dusch, käkar lunch vid 12. Vallar några nyslipade skidor fram till 14, slänger in lite tvätt. Lägger mig i sängen igen, slår på film 2 för dagen. Vips är kl 17, drar till bastun och chillar där ett tag, innan jag drar till middagen kl 18, beställer en öl med Henke och sätter oss och chillar 1-2 timmar, innan vi drar tillbaks till olandergården, spelar 2-3 FIFA matcher, och sen bums i säng.

Yes, ganska exakt så, såg min dag ut igår. Försöker göra så mycket som möjligt utan att göra nånting 😅 Försöker koppla bort skidåkningen, men det är inte så lätt när man tittar ut genomfönster och ser nypistade spår och massor med skidåkare …

på återseende! Haadee!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *