Mycket har hänt sedan senast

Som rubriken lyder så har det hänt en hel del sedan mitt förra inlägg för 3 månader sedan. Jag har varit på en del läger, bland annat i Ramsau Österrike. Ett tungt läger för min del, men givande. Det var några av oss Stockviks seniorer som åkte dit.

image

Jag har även sagt upp från mitt underbara jobb på sportringen. Hoppas få kunna komma tillbaks dit någon dag i framtiden. Kommer sakna all personal 🙁 och varför jag sa upp mig kommer här nedan.

 

Jag har flyttat till Vålådalen, jag kom hit i fredags, jag kände att jag träningsmässigt behövde ett miljöbyte. Är väldigt nöjd med mitt val. Dock så kommer jag såklart sakna Alla vänner…

Jag hoppas kunna bo här i Vålådalen en ganska lång tid framöver. Finns inget bättre än att träna här. 🙂

 

I och med att jag flyttat hit, så kommer jag ju ha en hel del fritid, kan ju inte träna dygnet runt liksom. Så då hoppas jag kunna skaka lite nytt liv i denna hemsida… Var ju som sagt mer än 3 månader sedan jag senast skrev här…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *