Slut på fisk

Japp, idag så var jag och Jens och fiskade, och som rubriken lyder så var det helt slut på fisk i zon 3,  men i zon 1-2 så hoppade det både laxar och öringar i 15 kg klassen. Men inte fan kunde vi på ett enda jävla napp… Aja, man är väll ingen storfiskare.

Igår kväll bestämde jag och Jens att han skulle hämta upp mig kl 9.00 för att bege oss mot södraberget för att där sluta upp innan intervallerna med trillevallen gänget. klockan 9.05 fick jag en snap att han hade snoozat fram till kl 9, med vilje? Han trodde alltså att han skulle hinna ändå, aja, frukost blev han utan och några minuter sen blev vi.

Intrervallerna gick bra, vi körde 5min*8 på hög tröskel, där vi låg på 4-6 mmol i laktat.

tog alldeles nyss en jogg i kvällsolen, alltid lika skönt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *