Vilodag

Igår, alltså i torsdags hade jag en välbehövlig vilodag, jag passade då på att ta på mig lite jobb. Jag stod för det mesta inne i verkstaden för att montera lite cyklar. Jag lär mig sakta men säkert hur cyklar fungerar. Men ibland blir man lite frustrerad när saker inte funkar som man vill.

Så här kan det se ut när man lämnar sin telefon utan uppsikt på jobbet. Här en bild på mina härliga kolegor Kent och Peter?
Så här kan det se ut när man lämnar sin telefon utan uppsikt på jobbet. Här en bild på mina härliga kolegor Kent och Peter?

Idag, fredag var jag ute och löpte på morgonen, nu blir det lite SM i rullskidor framför tvn, där jag hade tänkt att vara med, men min handled ville inte det.

I eftermiddag blir det skate utan stavar med Jens.

Och imorgon blir det eventuellt jordgubbssloppet Halvmarathon.

Ha en fortsatte trevlig dag allihopa! Haadee!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *