Länge sedan

Japp, då var det kanske dags att dra igång denna blogg igen, var ju nästan 3 månader sedan jag skrev mitt senaste inlägg. Tråkigt nog.

Inget speciellt har väll hänt, mer än att träningen har flutit på, och senaste veckorna tränat hårdare än någonsin, och kroppen känns otroligt bra.

För lite drygt 10 dagar sedan så åkte vi seniorer på läger till Sollefteå. För att kunna fokusera och optimera träningen så mycket som möjlig.

Lägret avslutades med ett långpass stakning. och 1 vilodag senare så fortsatte vi lägret hemma i Sundsvall, med bas i stockviksstugan där även juniorerna anslöt och var med.

Dag 1 hemma i Sundsvall så drog det till som faan i handleden, jag gjorde inget speciellt, satt bara i soffan… Men ont gjorde det. Och min rörelse är hyfsat begränsad. Så jag kan väll lugnt säga att det har blivit mycket ben detta läger ? Löpning följt av skidor utan stavar. Nice?

Men bra att få med lite sånt också, även om jag hellre skulle vilja vara hel idagsläget.

här några bilder jag tog på några av dom som va med på lägret, under ett RK/ÖK intervallpass uppför södraberget, dessa tappra körde 4 vändero, mesans jag med min trasiga handled löpte tröskel upp 3 vändor.

Olle Jonsson
Olle Jonsson
Marcus Grate
Marcus Grate
Arvid Jonsson
Arvid Jonsson
Eddie Edström och oscar Lindell
Eddie Edström och oscar Lindell
Jens selahn
Jens selahn
image
Middag och Magnus

Igårkväll var jag på middag hemma hos Magnus med mina sportringen kompanjoner, mycket mycket trevligt och god mat och dryck kan jag sammanfatta den kvällen ? image

Totalt under Sollefteå lägret så föll 3/6 senior killar bort av sjukdom, och i Sundsvall på sista dagen så föll en 4e bort också..  Kvar va jag och jens

image image image

image

Från och med nu så kommer jag att uppdatera denna sida betydligt oftare ?

På återseende!

Jensa nöjd med första passet under dag 4 på lägret, helt klart värd en lyxshake
Jensa nöjd med första passet under dag 4 på lägret, helt klart värd en lyxshake
Middag på APA? Efter att vi gjort upp i en minigolfstävling. Marcus, jag, Sandra, Filippa, Jens
Middag på APA? Efter att vi gjort upp i en minigolfstävling.
Marcus, jag, Sandra, Filippa, Jens

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *