Summering av säsong

Orkar inte skriva någon längre reflektion över säsongen som varit.

Så gör det kort och koncist.

Det tog mig fram till september innan det kändes som att kroppen svarade, och jag fick de resultat jag ville i tester och annat. Träningen flöt på bra, sista 3 veckorna innan första cupen fick jag inte till som jag ville, bland annat dåligt med snöträning. Fick till Bruksvallarnaprinten bra, men resterande tävlingar ger jag mig själv betyget 1,5 av 5.

23 december valde jag att åka till Kina för att tävla, då jag kände att jag inte hade någon chans på u23vm, sagt och gjort. Kina det blev. Och tävlingarna gick skitbra. Gjorde riktigt bra prestationer som säkerligen hade räckt riktigt långt i Sverigecups sammanhang.

Jag kom hem, åkte på en liten förkylning i 2 dagar. Innan jag började träna inför SM.

 

Kändes riktigt bra på träning innan SM, men tävlingarna fick jag inte till av lite olika anledningar

och lite så blev resten av säsongen också. bra på träning, men dålig på tävling, och det är väll just det som jag håller på att summera nu. För mig själv 🙂

Har iår även fått tillbaks mina compartment problem, har bestämt mig för att iår inte göra en till operation, söker just nu andra lösningar.

vill hursomhelst tacka alla som stöttat mig denna säsong! Ni vet vilka ni är!

Rossignol, Swisseye, etto. STOCKVIK med vallare och ledare.

Och så klart familj och vänner!

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *