Fiskarrennet

Har haft en bra träningsperiod bakom mig, och känner att formen är bättre än någonsin (denna säsong) så förhoppningarna är stora inför Sverige cuppen som går i Torsby till helgen.

I lördags blev jag bjuden på middag hos farfar 🙂  trevligt trevligt 🙂

image image

igår körde jag än staktävling 20 km i Söråker, vilket slutade med årets första vinst. Kände mig pigg från start, låg en bit bak i klungan, när sen klättringarna började efter ca 1 km då la jag in ett ryck och fick lucka, efter det körde jag solo in i mål. Efter ca 3 km drog jag en fet vurpa och flög på näsan. Blodet bara forsade ur näsan. Men bra gick det ändå ?

image image image

På em körde jag och Emil ett skatepass på södra, trötta va vi och trögt gick det.

image

Efter det så blev det fin middag hemma hos Emil. Mätta och belåtna blev vi alla 5. (Sophie, karro, Henrik, Emil och jag) image image

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *