Tråkigt

SM blev en tung historia för min del, onsdagens distans gick tungt hela loppet, kände dock att farten fans där.

Laddade om inför sprinten va sjukt taggad. Värmde upp ungefär som jag brukar göra, vilket inte är alltförmycket.

Gick ut hårt i prologen, fick en tid på toppen av första backen som sa att jag låg Delad 2a, kände dock redan där av syran, och hade väldigt svårt med andningen, luftrören drog ihopsig och jag hade svårt att få i mig syre, på upploppet svartnade det för ögonen och jag kom imål vid livet, helt svimfärdig.

kanske hade det gått annorlunda om jag lagt upp loppet lite mer safe, men det får vi aldrig reda på. Jag vet bara stt sprintformen var mycket god, men viljan och anspelningarna blev för stora. Hade hoppats på topp 10. Men gick inte ens vidare från prologen.

Skiathlonen gick även den tungt. Öppnade lugnt på klassiska så jag skulle kunna jobba mig in i loppet, vilket jag lyckades med, men skejtdelen blev inte rolig historia, är glad att jag inte klev av banan. ?

Jag får glädjas åt alla andra framgångar i klubben, där framför allt Eddie, som blev 15e på skiathlonen och 3a i U23 klassen, grattis!

Förövrigt så hade jag faktiskt 4e bästa tid i skidbytet av alla✌️ Det är väll det som jag tar med mig från detta SM till nästa års skiathlon. Är iaf inte i skidbytet jag kommer släppa då ?image image image

Foton tagna a team tricepz egna Pontus Hermansson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *