Förkyld

Hårdkörning med Emil på gymet
Hårdkörning med Emil på gymet

Efter fin och bra träning efter SM veckan och tävling i söndags 40km stakning. Så vaknade jag tyvärr upp igår lite småkrasslig har blivit bättre tills idag. Går tyvärr mycket skit nu. Både jag, Eddie och Olle skulle ha åkt och tävlat i Norge till helgen, men vi alla 3 har insjuknat, detta trots att vi inte ens träffat varandra. Det värkar gå mycket skit nu..

Är jag frisk imorgon så åker jag dit, annars blir jag kvar här hemma och tränar skiten ur mig.

Finns alltid något att glädjas åt, fick lite tv tid ändå, tror att jag inte körde bra på SM 😉 jag och jack va med i ett reportage om vinterlöpning med TV4 för nån vecka sen, igår sändes det på nyheterna, kopierar en länk här nedan för den som vill se.

 

http://www.tv4.se/nyheterna/klipp/kyla-sätter-inte-stopp-för-joggarna-3288489

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *