Dag 7

Tidig morgon, för att sedan ta sig mot tävlingsplatsen, kände mig sjukt taggad, och det va en väldigt din sprintbana, dock något smal på sina ställen.

Prologen gick bra, och jag vann den ganska överlägset.

Kvarten drog jag idrottsätt hela vägen, blev väldigt slitsamt, vann kvarten iaf, tur det va lång vila till semin iaf.

Jag la om taktiken och valde att lägga mig sist, väntade till sista uppförsbacken innan jag avancerade, och la mig först, vil va först in på upploppet, även detta heat vann jag och nu va jag i final. Igen 🙂

i Finalen ställdes jag mot samma enar som förra sprint finalen.

Sprint kanonen, Emil Johansson, som nån vecka innan blev 6a i skandinaviska cupen. Daniel máka, som kört u23 VM och åkt väldigt bra. Markus Johansen Westgaard som också han kört u23 VM, varit 10 på NM och högt upp i ett antal skandinaviska cuper.

Jag la mig iaf sist i starten, gick väldigt lugnt. I sist backen låg vi på två led. Jag såg en lite lucka imellan, och lyckades staka mig förbi imellan máka och Markus, slog på ett ryck och hade lucka på sista krönet, men dom andra gled ikapp, och vi va inför det långa upploppet 4st på rad. Emil stack iväg och vann enkelt, jag knep andraplatsen strax före máka.

Vi ta en hel del bilder med en massa kineser, kul att känna sig som en stjärna 😉

vi åkte hem, drog ner på relaxen och vilade, blev en tidig kväll idag också för att imorgon orka åka 50 kmimage image image image image image image image image image image image image image image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *