Dag 14

Vid lunch tid idag skulle vi dra med bussen mot flygplatsen, så vi hann inte med så mycket före det. Det blev buss i 1,5 timme, sedan flyg i 9 timmar till Köpenhamn, och därifrån flyg 2 timmar till Arlanda, kl 22 va vi framme på Arlanda, och därifrån körde vi minibuss hem, det va jag, bröderna Persson, Jens, Mimmi, och Torben.

Iochmed att det va snöstorm så snittade vi kanske 70 km/h på bilresan hem.

Kl 03.00 kom jag hem. Och somnade direkt

tog ytterligare 2 dygn innan jag lyckades ställa om dygnet till svensk tid.

 

Dessa 2 veckor va bland dom roligaste jag varit med om, så hör upp alla i Kina! Vare sig ni vill det eller inte, så va detta inte sista gången ni såg mig 😉

mina resultat under touren, 4a, 2a, 16e, 7a, 4a, vilket ledde till en 3e plats i totalen och en del prispengar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *