Dag 10

Idag ska vi köra sprint, 2 varv på en 600metersbana, med totalt kanske 2 höjdmeter per varv. Haha, aldrig åkte en så platt sprint förut, detta är ingen bana dom bör passa mig.

Blåser sjuk medvind på upploppet.

Prologen gick bra, blev 2a där, 0.05sek efter amerikanska landslagsmannen Torin Koos, kvartsfinalen vann jag och lukas relativt enkelt, likaså i semifinalen, och väl i finalen så låg jag 3a in på upploppet, men väl där klaffade ingenting, satte förmodligen inte ett skär rätt, jag gav upp samtidigt som jag blev passerad av Lukas, jag slutade 4a i tävlingen, vilket ledde till en 3e plats i totala touren.

På kvällen senare var det Banket, igen 😉 mat ,dans med mera 😉

Under denna kväll fick jag reda på att mitt oss var upphittat, den låg tydligen på mitt förra hotellrum. 100 mil ifrån där jag är nu.. Dom skulle iaf skicka den till bejing, så att jag kan ta mig hem till Sverige.image image image image image image image image image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *