Dag 5

Idag va det första ettappen i touren som stod på kalendern, värmde upp rätt hyfsat, mer än vad jag brukar göra, banan va en 800m lång slinga som skulle köras 2varv, totalt ca 10 höjdmeter på ett varv, så det va mestadels 3an och 4ans växel som kördes. Prologen gick bra, blev 2a där. Fick i mig lite mat, och nu till heaten. Vann kvarten relativt enkelt, semifinalen körde jag hårt från start och in till mål. Drog varenda meter. Blev till slut delad etta med Emil J, tyvärr så sprängde jag mig i semin, så när det väl blev körning i finalen så orkade jag inte hänga med.

Blev en 4e plats, och kände mig rejält revansch sugen.

Drog en till sväng på relaxen.

Och senare på kvällen hade vi en Banket, med finmiddag och prisutdelning.

image image image image image image image image image image image image image

Trött gick vi och la oss kl 22

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *