Lagom skönt sliten

I dag är det torsdag och jag har precis ätit lunch, i morse körde jag och Jens klassiska intervaller, det va vårt första fartpass på snö, kändes rätt bra, och tekniken sitter där den ska inför sässongen.

Börjar bli lite mör i kroppen efter 10 dagars tuff träning. Det har hittills blivit 7 pass på snö sen i söndags kväll, det gick iaf väldigt fort att komma in i skidvanan. I tisdags körde vi ( jag, Jens, Filip, Filippa) fina älgufsintervaller. En riktig syrafest blev det 🙂

Precis kört klart Älghufs intervallerna (trötta och glada)
Precis kört klart Älghufs intervallerna (trötta och glada)

Imorgon blir det vilodag och frågan är vad fan man gör på en vilodag i Idre 😉 haha                                 Ja det återstår iaf att se 🙂

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *