Bakslag

När allt gick som på räls, när allt kändes som bäst, så vändes allt över en natt. Det va i måndags när jag körde skateintervaller upp för södraberget, efter det passet kändes det inte riktigt bra i luftrören, under natten till tisdagen så hade den känslan vandrat sig till näsan/gommen, och idag när det va tänkt att jag skulle åka på läger så hade det brytit ut i en förkylning, det va över 12 veckor sedan senast jag va tvungen att avstå från träning pga sjukdom.

Idag har jag istortsätt bara varit inne och vilat, har hämtat lite prylar på posten från JO SPORT, ROSSIGNOL. Årets skidor, stavar och pjäxor. Det gjorde ju inte att man blev mindre sugen på vintern direkt..

Om en timme så ska jag ev dra ner en sväng på norrporten för att titta lite fotboll. Om sjukdomen vänder inom några dagar så blir det läger i Torsby nästa vecka istället.

På återseende.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *