Läger

Igår eftermiddag drog lägret igång, ett läger här hemma i Sundsvall, det är universiteten från Östersund och Falun som är här, och jag har turen att få vara med och göra sällskap, igår lite över 3 timmarlöpning.

I morse idag kördes ett sprintpass med ca 20 st herrar, ett otroligt roligt pass, men jobbigt. Banan va en kuperad bana som va 1.7 km lång. Prologen gick bra där jag blev 2a, dom 3 heaten gick också rätt så bra. Och i epilogen så blev jag 3:a. Hur som helst så tog jag rullskidorna hemifrån. Ca 9 km rullskidor följt av 1 km obanad löpning för att jag skulle ta mig fram till rullskidbanan. Jag sprang nästan vilse där i skogen. Haha. Passet tog därmed hela 3.20h vilket är väldigt mycket för att vara ett intervallpass.

Passet summerar jag med dessa ord: gick bättre än vad jag trodde.

På eftermiddagen så körde jag rullskidor 2 timmar följt av allmännstyrka i 30 minuter med Karro och Camilla 😀 Karolina har förut varit skidåkare så henne känner jag lite igenom det. Camilla lärde jag känna i lördags. Hur som helst ett sjukt roligt styrkepass med 2 underbara tjejer.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *