Vädret håller i sig

I onsdags så  blev det på förmiddagen ett lätt löp pass i fin terräng och på efter middagen ett fint stakpas runt huljen på 70km, tog strax över 3 timmar. Det tråkiga vädret håller iaf i sig, vräkte ner regn under eftermiddagspasset… Kan vintern bara komma snart eller?!? Blir så jävla less. Värsta tiden på året är höstregn tiden.

Igår hade jag iaf en vilodag, en dag som började med att jag klev upp kl 08, för att koka gröt samtidigt som jag bytte om, kl 08.30 klev jag ut igenom dörren för att sätta mig på cykeln. Tro på fan att det började regna… Jag cyklade till Birsta för ett möte på TeamSportia och jag lyckades som tur var hålla mig relativt torr, mötet pågick i ca en timme och jag kunde därefter vända hemmåt. Ni som undrar vilket jobb jag fått i tidigare inlägg fick nu svaret. Ja jag ska jobba på team sporta i Birsta på längdavdelningen 🙂 kommer bli skitkul! Senare den dagen hörde lagga av sig och frågade om jag ville gå på GIF-AIK med honom då han hade en biljett över. Vädret blev bra, och matchen helt okej. Blev förlust för Sundsvall med 0-2, lite orättvist, ett oavgjort resultat hade speglat matchbilden bättre.

Idag har jag kört stakintervaller På Balders. Kroppen kändes bra, men tiderna blev dåliga, förklaringen till det var regnet.. Jag körde fortare och fortare för varje intervall och kände mig otroligt stark.

Imorn blir det SG intervaller och därefter möte med coach smirre. Kanske åker ner en sväng på stan också. Vi får se 🙂

 

haade!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *