Sollefteå

Förra veckan var jag på läger i Sollefteå med Stockvik och åsarna + Kardin, ett 5 dagarsläger med bra givande fartpass och bra boende. Kul med lite nytt folk att sparras mot. Kroppen svarar bättre och bättre för varje träningspass jag gör, vilket är en otroligt skön känsla. Iaf så åkte jag med Eddie direkt från Sollefteå till järpen, jag hann med att spela en fotbollsmatch i söndags, mål gjorde jag, och det blev vinst med 6-3 mot serieledarna Frösö if.

 

Idag körde jag ett löptest här i järpen, blev ett nytt personligt rekord detta trots rätt så sura ben efter den tuffa träningsveckan som varit, med 23 timmar, 4 tuffa fartpass och en fotbollsmatch. Jag sprang hela 35 sekunder fortare än tidigare i sommar, vilket tyder på att jag har gjort någonting rätt hittills iår 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *