Vilodag

Idag är det måndag och vilodag, min ”lägervecka” är över och kroppen svarar bra, i torsdags spelade jag fotbollsmatch mot hammerdal, blev vinst med 3-1. I lördags var det match igen mot Bräcke, även där blev det seger med 3-1. Jag startade i mitten som central mittfältare, men  i och med att vår ena mittback blev skadad så fick jag kliva ner på den positionen i andra halvlek, vilken gick jävligt bra. Tror inte dom hade ett enda skott på mål i andra halvlek.

För övrigt så går det som vanligt vid skolstarten mycket sjukdomar här uppe i järpen, ska bli skönt att vända hemmåt om nån dag. Apropå sjukdomar så har jag nu hållt mig fri från sånt skit i 7 veckor.

Imorgon väntas älghufsintervaller upp för skutan, tanken är tröskel 70/20 i 40 min, och efter det lite 15/15.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *