Östersund

Just nu befinner jag mig som ni ser i rubriken i östersund, hemma hos Skidzonen ägaren Mathias Jonasson, jag åkte hit i tisdags kväll. Jag har nu under två dagar varit med på skiduniversitetets hemmaläger, igår körde vi crosspass i 4,5 timme. Fredrik hade dagen innan snitslat en slinga som skulle ta 2 timmar, men någon hade alltså hunnit flyttat dessa snitslar och dragit dem åt ett helt annat håll, förmodligen en jägare då det var jaktmarker i närheten. På eftermiddagen blev det gym på vintersportcentrum med Anders Jonsson. Och idag har vi kört 60 minuter tröskel på rullskidbanan och en del impulser. Ikväll har jag fotbollsmatch med järpen, efter det åker jag till järpen för att hälsa på alla polare i några dagar.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *