Uppehåll

Det var ett bra tag sedan jag senast uppdaterade bloggen. Detta pgaatt det inte har hänt så mycket i mitt liv senaste tiden. Jag har kört två tävlingar, och hunnit blivit sjuk i två vändor.

Direkt efter JSM så blev jag sjuk i några dagar. Jag hann köra ett lättare pass innan jag for iväg upp till Kalix. Väl i kalix kände jag att orken inte fanns där och att kroppen inte alls svarade. Första distansen, 2,5km skate gick sjukt bra med tanke på hur bedrövligt det kändes. Jag slutade på en 6:e plats. Dagen efter när jag värmde upp så kände jag att kroppen inte var ett dugg återhämtade från sjukdomen och från dagen innan. Jag startade, men klev av loppet efter ca 5 km.

Där och då bestämde jag mig för att ta en tidigare viloperiod än planerat. Jag har sedan dess bara tränat styrka, fotboll och glidarpass i solen på fjället. Levt livet helt enkelt 🙂

Helgen efter gick Årefjällsloppet. I mina ögon blev det ingen rolig historia… Jag valde dagen innan att staka. Är inte speciellt bra tränad i överkroppen för att klara av att staka i 5 mil. Men tur var att vädret var med oss denna dag. Jag fick nog överlägset mest tid i solen 😉

Den som säger att stakning inte är ett helkroppsarbete kan dra åt h*****e. Jag fick kramp i varenda muskel. Triceps, mage, latsar, bröst, lår. m.m.

Foto: Mathias Jonasson / Skidzonen
Foto: Mathias Jonasson / Skidzonen

Jag har nu på slutet försökt tagit tag i skolan, men det är så mycket så man ej vet vart man ska börja…

För tillfället är jag sjuk, igen… Om jag hinner bli frisk tills imorn så ska jag åka till Bruksvallarna, där den årliga säsongs avslutningen sker. För min del blir det bara 100 meters sprinten som jag ställer upp i. Det vill säga om jag lyckas få tag i boende.

Vet ni någon som har en sovplats över i Bruksvallarna/Ramundberget , hör gärna av er!

 

För övrigt så har fotbollssäsongen dragit igång. Jag ska nu i vår spela med Järpens IF i division 5. Vi är dock betydligt bättre än division 5. För någon vecka sedan så slog vi Jämtlands tredje lag i en cup match, mot Frösön. Frösön som rör sig i toppen av 3:e divisionen.

 

En summering av min säsong kommer jag lägga upp inom ett par dagar.

Haade!

 

 

 

2 svar på “Uppehåll”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *