Årets Stora Mål!!

Var ett tag sedan jag skrev mitt senaste inlägg.. Vad har då hänt mig den senaste tiden?

Inte särskilt mycket faktiskt, tog lov förra veckan, åkte ner till Falun och tittade på VM, såg skiathlon och sprintstafett, sjukt mycket folk som var ute och hejade på skiathlonen! Riktigt bra stämning 🙂 var även föråkare på 10 km/15 km fristil. Kul att få känna på stämningen även från åkarnas håll. Gåshud när man kom i mördarbacken och alla skrek på en.

För övrigt så befinner jag mig just nu hemma i Sundsvall. Hemma och laddar inför årets stora mål, Junior SM på hemma plan, här i Sundsvall på Södra Berget! Det kommer givetvis bli väldigt roligt, och kommer säkerligen vara en lite speciell känsla, man har ju spenderat nå

gra hundratals timmar upp på berget. Och som sagt så har man en hel del fina minnen härifrån. Det ska bli väldigt kul att få stå här på startlinjen om lite drygt en vecka.

Vore så klart kul om så många som möjligt av er kunde ta sig lite tid och komma upp och heja! Skulle betyda mycket!

Dom här sista dagarna handlar för mig bara att behålla formen, hitta harmoni och försöka trigga igång huvudet. Onsdag nästa vecka smäller det!

Skate tävlingsskidor
Skate tävlingsskidor
Glasögonen är från Swisseye, som är en sponsor som jag är mycket stolt att få representera. Tack!
Glasögonen är från Swisseye, som är en sponsor som jag är mycket stolt att få representera. Tack!

 

Haadee!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *