JVM Test

 

Det var ett tag sedan jag skrev det senaste inlägget, ett nytt år med nya möjligheter!

Just nu befinner jag mig i Torsby, och jag har idag kört ett Sprint JVM test, tyvärr så gick det dessvärre inte så jätte bra för mig. Jag ska försöka ta mig igenom loppen hyfsat kortfattat.

Prologen kändes riktigt jävla dålig, det var ett under att jag tog mig vidare som 14:e man. Därefter väntade en kvartsfinal, en kvartsfinal som inte började nå vidare, efter en dålig start och en dålig första uppförsbacke.. så var jag i stort sätt avhängd, men jag kände på toppen av första backen att, nu får jag fan ta i!!! Sprintade över första krönet och fick med mig rejält med fart in i utförsbacken. Fick med mig suget på dom andra och tryckte järnet upp för sista backen, efter ett bra upplopp som gick jag i mål som 2:a.

När jag stod på startlinjen så var jag alldeles skakis och kroppen var full med mjölksyra, en känsla jag aldrig haft tidigare när jag stått vi starten, tur var det iaf att heatet sköts upp 5 min, annars hade det nog gått riktigt åt helvete… Jag kom iväg lika dåligt här som i kvarten, gick relativt lugnt i första backen ända till krönet, där small det till och jag var inte riktigt beredd/hade krafterna att gå med. Kom där efter inte riktigt ikapp, slutade tillslut 5:a i semifinalen, totalt blev det en 10:e placering, vilket jag är hyfsat nöjd med, med tanke på hur kroppen kändes.

Som ni hör så var det ganska mycket negativt från denna sprint…

ETT STORT TACK TILL STOCKVIKS VALLARTEAM SOM GJORDE ETT GRYMT JOBB IDAG!!!! GRYMMA SKIDOR!!!

Bild från dagens prolog, tagen av Lukas Johansson på Skidzonen.
Bild från dagens prolog, tagen av Lukas Johansson på Skidzonen.

Imorn väntas 10 km skate på en riktigt fin bana, och vi får hoppas att denna mjölksyra chock kommer göra susen inför morgondagens lopp.

Haadee!

Ett svar på “JVM Test”

  1. Halloj!! Grattis till framgångarna!! Jättekul att få läsa om att vi fortsätter vara ett skidåkarsläkte 😉 Håller tummarna för en fin skidvinter för dig, kör hårt!!//Catharina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *