VallarKingen

Klockan har slagit 22.00 och jag sitter just nu i kökssoffan och äter kvällsfika. Pappa är i vallarboden och gör iordning skidorna inför morgondagen. Tror inte det finns så många som är så bra som farsan på att valla, han kan verkligen sina vallor, har har sina knåp och knep.

Imorgon vankas tävling, Tynderö Cupen, det är en tävling som jag har åkt sedan barnsben, sedan jag va 4 år. Det ska bli kul att få ställa sig på startlinjen igen i Tynderö, det väcker som sagt upp gamla barndoms minnen, både bra och dåliga. Då det va väldigt få anmälda i min klass, rättare sagt ingen, så valde jag att ställa upp i senior klassen. Det blir ett starkt startfält imrgon med bland annat Jörgen Brink och klubbkamraten Anders Svanebo, Anders med en rätt skaplig säsongsinledning har fått chansen att åka Tour De Ski nästa vecka.

Idag har det inte hänt så mycket, jag har för mestadels varit hemma och tagit det lugnt, körde ett skate AI pass imorse på Södra Berget med Eddie, fint som vanligt där upp på Södra!

Mina förhoppningar inför morgondagens 10 km skate är inte så stora, då jag har kört 5 fartpass på 7 dagar och börjar känna mig lite mör i benen, men hoppas så klart ändå på en bra känsla i kroppen.

Farsan toppar skidorna
Farsan toppar skidorna
Här ett Julkort som jag fick utav min käre vän Torben Svensson
Här ett Julkort som jag fick utav min käre vän Torben Svensson ❤️
Södra Berget
Södra Berget

Haadee!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *