Jullov!

Med många timmar i benen så körde jag den årliga upplagan av Daniel Karlssons Minne, tävlingen körs till minne av Östersundsåkaren Daniel Karlsson som gick bort i en tragisk olycka för några år sedan.

Tävlingen bjöd på bra väder och grymt fina spår. Det gick för min del inget vidare, detta trots att kroppen kändes riktigt bra.

Jag öppnade för tok på hårt och blev tokstumm efter bara någon kilometer, vilket jag fick sota för resten av loppet.

Julen börjar närma sig med stormsteg och jag befinner mig för närvarande i Järpen. Detta för att få åka så mycket som möjligt på snö, då det är dåligt på den fronten i Sundsvall. Måndagen den 22:a åker jag ner, för att fira Jul/födelsedag med familjen. Så förhoppningsvis kommer det gå att åka skidor på Södra Berget på Julafton.

I Järpen befinner sig även Max Novak, Max kände som mig att det va bättre att stanna kvar här i järpen över helgen för att få några fina extra timmar på snö.

Idag har vi kört dubbelpass, på förmiddagen blev det 2h klassiskt, följt av 2h skate på eftermiddagen, där vi träffade på kingen, Johnny Goode.

Annars har det väll inte hänt så mycket här i järpen, det är väldigt lugnt och stillsamt här nu när alla har åkt hem på Jullov.

Haaadee!

 

image

Ett svar på “Jullov!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *