Stum överkropp.

Hej hej!

Igår körde jag ett gympass följt att ett lite kortare AII pass stakning, och idag har jag alltså kört ett till stakpass, fast denna gången lite längre och lugnare. Detta har dock resulterat i en jävligt slutkört överkropp.

På dagens långpass på Åresjön bjöds det på strålande sol och hela -16 grader, vilken resulterade i en hel del frusna händer,och fötter. Det bästa på hela passet var förmodligen när Jeppe dök upp efter ca 1.30 och bjöd på varm saft och lussebullar. Ett otroligt fint dök pass med fin omgivning och goa kompisar. Passet blev till slut 2,45 h.

Imorn på eftermiddagen vankas tävling i Östersund. Distansen är 10 km F masstart, på denna tävling har jag ganska stora förväntningar på mig själv då kroppen känts så grymt bra nu på slutet.

Ma höres! 

Här en bild från dagens pass på den gänglige upplänningen Jakob Jansson, och Duvedspöjken Olof Jonsson.
Här en bild från dagens pass på den gänglige upplänningen Jakob Jansson, och Duvedspöjken Olof Jonsson.

Ett svar på “Stum överkropp.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *